divendres, 16 d’octubre del 2015

On anem a fer geocaching? A Vic!

Zona del catxé parvis ligneis abiegnis GC62EYH
L'altre dia estàvem de pas molt a prop de Vic i vam dir: va, parem un moment i fem un parell de catxés. 

Vam anar a buscar-los quasi a l'atzar, sense escollir-los, sense mirar res, només perquè ens queien a prop i era fàcil arribar-hi en cotxe. 

Doncs, quina sorpresa ens vam emportar! En un moment vam trobar dos catxés molt xulos i originals! 





Aquests dos catxés estan situats a Vic, prop de la Universitat. És molt fàcil arribar-hi en cotxe i pots aparcar davant mateix. Primer vam anar a buscar el GC62N92 Parva Castaneis que ha amagat l'equip loreen.abelEl GPS ja et guia cap a buscar a l'arbre però no és tan fàcil com ajupir-te i aixecar dos pedres. 

El contenidor està dissenyat especialment per mimetitzar-se amb l'entorn i passa totalment desapercebut a ulls de geomuggle. Està molt ben camuflat! Tenim fotos del contenidor però no les posarem per no donar massa pistes. Només us direm que el catxé està en algun lloc d'aquesta foto...


Zona 0 del catxé Parva Castaneis GC62N92

Després d'aquesta primera alegria, vam anar a buscar el següent catxé, el GC62EYH parvis ligneis abiegnis també dels owners loreen.abel. Està molt a prop, i també destaca per un contenidor treballat i ben camuflat amb l'entorn. Per trobar-lo també has de buscar per la zona d'un arbre i tampoc està sota dos pedres... ;) 

Aquests dos catxés fa només un mes i mig que estan publicats i ja han rebut força visites i tenen uns quants preferits. Val la pena anar a buscar-los!






Has amagat algun catxé? Escriu-nos i el visitem! ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada