dijous, 10 de setembre del 2015

On anem a fer geocaching? Al Puigmal!

Després d'un temps sense escriure, avui tornem i ho fem amb un catxé d'alçada! Un d'aquells que et fan suar una mica, no és baixar del cotxe i pim pam. 


Ascensió al Puigmal des de Fontalba
Per buscar aquest catxé hauràs de caminar una estoneta i aconseguir pujar fins al cim del Puigmal, a 2900 metres

T'hi atreveixes? ;)


El Puigmal està situat a la zona de Núria, lloc molt maco i conegut per fer excursions. Per pujar al Puigmal hi ha vàries rutes possibles. Nosaltres vam anar fins al poble de Queralbs i allà vam seguir les indicacions per arribar a Fontalba, on vam deixar el cotxe. 

A partir d'aquí, comença la caminada i la suada...com puja! (cosa lògica comptant que volem arribar al cim... ;) ). Això sí, no cal tenir coneixements tècnics per pujar al Puigmal, es tracta de caminar i caminar cap amunt. Durant el camí no hi ha ni una ombra i no trobarem cap font, així que cal portar molta aigua.


Catxé El Guarà Català GCKCN3
Al cap d'unes 2 hores arribes al cim. És moment de la foto, menjar alguna cosa i fer geocatxing. El catxé El Guarà Català GCKCN3 està situat molt a prop, no és difícil de trobar i té unes magnífiques vistes.

Si aconsegueixes arribar al cim ja podràs dir que has fet un catxé d'alçada! Nosaltres n'hem fet algun altre, com el del Pic de Bastiments GC2BYP0.

Has fet algun catxé d'alçada? Com ha estat l'experiència?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada