dijous, 12 de juny del 2014

On anem? Camí Natural de la Muga


Catxé de la ruta Camí Natural de la Muga
Aquesta setmana la proposta de geocatxing ens porta cap a l'Alt Empordà. Concretament anirem fins al pantà de Darnius (Boadella) seguint el curs del riu Muga tot buscant els catxés que hi ha amagats. 


És una zona que no està gaire lluny de casa però que encara no tenim gaire explorada "geocatxerament" parlant, així que ens ha encantat descobrir-la!








La ruta Camí Natural de la Muga té una distància d'uns 40 km i està pensada per fer en bici o a peu (en vàries etapes, tampoc cal esgotar-se! ;)). La sèrie comença a Sant Llorenç de la Muga i va fins a Empuria-Brava.


Camí Natural de la Muga
Nosaltres ens vam decidir per fer-la a peu i vam anar des del poble de Sant Llorenç de la Muga (catxé Camí Natural de la Muga-1 GC42A8Q) fins al pantà de Darnius, ex pantà de Boadella (catxé número 6 de la ruta GC42AB0).

Tots són de tamany micro i són més o menys senzills de trobar, cosa que s'agraeix quan fas una ruta llarga (tot i que el número 1 no el vam trobar...).També hi ha disponible un llibre de ruta amb la informació bàsica de cada catxé, que es pot imprimir per anar seguint tot el recorregut en format paper. 

A més a més, la recompensa final d'aquesta etapa pot ser una remulladeta al pantà...


...Quines ganes tinc de banyar-me!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada