dimecres, 30 d’octubre del 2013

On anem? Catxé "SenseFronteres_Bons desitjos"

 Ja estem a punt per menjar panellets, castanyes, moniatos i sobretot pel cap de setmana llarg ple de geocatxing que ens espera!! ;)

Teniu plans de geocaching per aquests dies? Si encara no teniu clar on anar, aquí llancem la nostra proposta d'aquest setmana: una mica més amunt de Molló (quasi tocant França) hi ha un multicatxé que ens va encantar! És original, diferent, fas una mica de caminada i tens bones vistes! És un multi que consta de tres passos i on trobareu claus numerades, candaus, i des del que podreu demanar "Bons desitjos"...;) Si teniu ganes de tot això, no deixeu de visitar el catxé "SenseFronteres_Bons desitjos"GC3BD07!


En un primer moment, quan llegeixes la descripció del catxé sembla enrevessat però en realitat és senzill i molt original. Has d'anar a 3 punts:

1. Vas a les coordenades i trobes un contenidor amb vàries claus numerades i les coordenades del següent punt. N'agafes una i te'n vas al següent lloc.  

2. Trobes el catxé amb el logbook per registrar la visita. Dins al catxé hi ha varis candaus numerats que, a més a més, porten un regalet enganxat :) Agafes el candau que correspon a la clau i te'n vas a l'últim punt (amb la clau i el candau...i el regalet!)

3. Aquí gaudeixes de grans vistes i d'un lloc perfecte per demanar un desig, enganxar-lo al candau i llençar ben lluny la clau! 

Si tot va bé se't cumplirà...potser sí...potser no...però com a mínim hauràs fet un catxé xulo! ;)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada