dilluns, 19 d’agost del 2013

Souvenirs "31 Days of Geocaching"


Calendari de souvenirs de l'Agost

Aquest Agost se'ns acumula la feina geocatxera! Quin estrésss...;)

A part de buscar molts catxés, amagar-ne uns quants a llocs bonics que descobrim, anar al Mega La Pineda, també hem d'intentar aconseguir tots els souvenirs o records dels 31 Days of Geocaching!

Què carai és això tan estrany de 31 Days of Geocaching?


Souvenir del dia 3/08/13



És una espècie de repte que ens proposen des de www.geocaching.com. Cada dia d'aquest mes d'Agost que registrem com a trobat un catxé o com a assistit una trobada rebrem un souvenir o record de geocatxing. La imatge del souvenir apareix automàticament a l'apartat Records del nostre perfil d'usuari una vegada fem el registre. 

Souvenir del dia 17/08/13







Mirant el calendari de souvenirs, hi ha un dia que no quadra amb els altres, té un souvenir una mica especial. És el tercer dissabte d'agost, que aquest any ha caigut en el dia 17. Aquest dia s'ha celebrat el Dia Internacional del Geocaching. Així que, si aquest dissabte vas registrar un catxé, ja tindràs aquest souvenir!

En fi, ja hem passat l'equador del repte i nosaltres, tots, tots, no els aconseguirem, ja ens en falta algun...Però uns quants sí que els tenim ;) 

Aquest Agost el geocatxing ens ha portat a l'Escala, a Llambilles, a Castellar del Vallès, a Celrà, a Serinyà, al Masnou i a Barcelona. I encara no s'ha acabat el mes! A veure on més anirem...


Vosaltres heu fet els "deures" geocatxerus cada dia? Heu aconseguit tots els souvenirs?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada