dijous, 15 d’agost del 2013

On anem? Sèrie "Records d'Infantesa" (Serinyà)


 
Obrim el mapa de geocaching, anem resseguint les zones que hem fet (plenes de caretes que riuen! ;)) i les que no hem fet, busquem un lloc per anar a fer geocatxing...


De cop veiem un lloc que està inundat de catxés. En té tants que no es veu ni el nom del poble! Ens hi acostem i llegim: Serinyà.
Aquesta setmana proposem fer una "expedició" de geocaching a Serinyà (prop de Banyoles) on hi ha quasi 30 catxés per descobrir!





A Serinyà hi podem sumar quantitat i qualitat de catxés ja que a part d'haver-n'hi molts (ideal per aquells geocatxers que els agrada que els augmenti el "marcador"), són molt variats.

La sèrie "Records d'Infantesa" ens porta a descobrir tot el poble i els seus voltants al llarg de 26 catxés (23 normals i 3 multis). Passem per zones de boscos, per molts racons de Serinyà, per fonts, per les coves, prop dels masos dels voltants,...

 





És una ruta circular, molt agradable de fer on vas trobant catxés de tot tipus. Estan ben camuflats i n'hi ha alguns d'originals i divertits.

Com sempre ens passa, no hem acabat la sèrie. Ja hi hem fet dues expedicions però han estat curtetes així que encara tenim uns quants catxés per descobrir.

Ben aviat hi tornarem! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada