dijous, 22 d’agost del 2013

On anem? De la cala Montgó a la Punta Ventosa

 Els camins de ronda que ressegueixen la costa ens encanten!


La combinació:
camí de ronda + GEOCATXING + banyet a la platja és una de les que més ens agraden ara a l'estiu. Hi ha bastants catxés que compleixen aquesta "equació".

Avui us volem proposar una sortida de geocaching que segueix aquesta equació a la perfecció: el camí de ronda que va de la cala Montgó (L'Escala) fins a Punta Ventosa. 


El camí l'agafarem a la cala Montgó i forma part del GR-92. 

Encara que tinguem clares intencions de banyar-nos en alguna de les caletes que trobarem pel camí i anem vestits amb estil playeru, ens haurem de posar bambes ja que el camí és bastant irregular.

 



Entrant en matèria...el primer catxé que trobem seguint el camí és Vistes de cala Montgó.

Més endavant trobem el catxé Cala Roca de la Cadira, que està en un racó amb unes vistes privilegiades.

Si seguim una estona més caminant trobarem el catxé Racó del Rec Fondo, que està a pocs metres d'una caleta ideal per fer la remullada de l'"equació" d'abans...

Nosaltres vam arribar fins aquí perquè ja és un clàssic que sempre deixem les rutes a mitges (així hi podem tornar! ;)).

Així que encara en tenim uns quants que fan molt bona pinta (alguns tenen uns quants favorits!) per quan tornem: Cova dels Crestats, La Caleta, Punta del Milà, La bateria de costa nº 5 de Punta Milà, Punta Ventosa, El setè fill.

Doncs res, bon cap de setmana i sobretot molts catxés!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada